BRANDED VIDEOS

Branded videocontent is haast niet meer weg te denken in deze tijd. Over verschillende kanalen de merkboodschappen communiceren, is dé manier om brand awareness te creëren. Van brand movies en commercials tot aan employer branding en animaties.

WAT ZIJN BRANDED VIDEOS?

Branded videocontent is content die een merk uiten. Het gaat hierbij om het delen van brand values om zo de online doelgroep te bereiken en te beïnvloeden. Met sterke branded videos bouwt een merk aan positieve brand association en brand awareness. Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor employer branding of om kernwaardes te communiceren. Branded videocontent entertaint en informeert de kijker. In lange of korte vorm. De mogelijkheden zijn eindeloos.

BRANDED VIDEO IS MOOIJMAN!

MOOIJMAN! helpt merken graag met het produceren van hun branded videos. Hierbij staan storytelling, authenticiteit en creativiteit voorop.

DE VOORDELEN VAN BRANDED VIDEO

Meer Engagement

Branded videos draaien niet direct om het pushen van sales in kijkers hun gezicht. Deze videocontent richt zich op de interactie met de online doelgroep.

Creëer Brand Loyalty

Met branded videocontent kan een merk consumenten aan zich binden en zo een loyaliteit opbouwen die zich zelfs kan uiten tot brand ambassadors.

Een Hogere Deelbaarheid

Sterke branded video heeft een hogere deelbaarheid, waardoor kijkers eerder geneigd zullen zijn om de videocontent zelf te delen.

Hogere Kijkerswaardering

Niemand houdt van schreeuwerige advertenties zonder verhaal of inhoud. Daarom wordt branded videocontent over het algemeen ook hoger gewaardeerd door kijkers.

Veel Vormen Mogelijk

Branded videos komen in allerlei vormen en maten. Er is dus veel ruimte voor variëteit en inzet. Van korte videosnippets tot hele branded speelfilms.

Versterk Employer Branding

Veel branded videocontent richt zich op consumenten, maar ook werknemers kunnen aangetrokken worden tot een merk door een passende werkcultuur en overeenkomende values.

Social Videos

Vlogs, ads, voxpops, aftermovies.

Branded Videos

Brand movies, commercials, employer branding, animaties.

Corporate Videos

Talking heads, interviews, narrowcasting, trainingen.

Livestreams

Webinars, events, townhalls, meetings, gaming.