CORPORATE VIDEOS

Stoffige rapporten met talloze cijfertjes of saaie trainingsdagen doen het 'm niet meer tegenwoordig. Zakelijke communicatie wordt steeds pakkender door corporate video. Een perfecte vorm van videocontent voor zowel intern als extern. En de perfecte manier om het corporate stereotype te doorbreken.

WAT ZIJN CORPORATE VIDEOS?

Corporate videos zijn video’s met een zakelijke ondertoon. Die vaak functioneel en gericht op de B2B-markt zijn. Deze videocontent kan digitale training zijn, maar ook financiële resultaten of nieuwe productintroducties. Corporate video neemt de tone-of-voice van het bedrijf over en draagt zich zowel intern als extern uit. Deze zakelijke benadering van video maken, leent zich voor zowel serieuze onderwerpen als lichtere materie: van grote aankondigingen tot sfeerimpressies van evenementen.

CORPORATE VIDEO IS MOOIJMAN!

MOOIJMAN! heeft meerdere jaren ervaring met het maken van videocontent voor grote corporates en helpt graag andere bedrijven met hun corporate video.

DE VOORDELEN VAN CORPORATE VIDEO

Geschikt Voor B2B

Corporate video en de B2B-markt gaan hand in hand. Met een sterke corporate video komt een bedrijf professioneel en betrouwbaar over.

Draag Kennis Over

Met digitale trainingen, online seminars of explainer animaties bouwt een bedrijf aan een tijdloze database met videocontent die kennis overdraagt.

Pakkender Dan Tekst

Een corporate video met bewegend beeld, heldere audio en ondersteunde muziek is veel pakkender dan een lap statische tekst om een boodschap over te brengen.

Toegankelijk Voor Medewerkers

Een sterke corporate video bevat ondertiteling, heldere audio en is snel en breed te verspreiden. Zo vergroot een bedrijf de toegankelijkheid van communicatie voor alle medewerkers.

Communiceer Belangrijke Pijlers

In de wereld van vandaag worden CSR-pijlers als inclusiviteit, duurzaamheid en innovatie steeds belangrijk en zelfs essentieel. Corporate videos communiceren deze zoals geen ander medium dat doet.

Breek Het Stereotype

Het stereotype wat heerst rondom corporates is dat ze vaak saai en stoffig zijn. Met de juiste corporate video kan elk bedrijf door dit stereotype heen breken.

Social Videos

Vlogs, ads, voxpops, aftermovies.

Branded Videos

Brand movies, commercials, employer branding, animaties.

Corporate Videos

Talking heads, interviews, narrowcasting, trainingen.

Livestreams

Webinars, events, townhalls, meetings, gaming.