LIVESTREAMS

Sinds de pandemie is er niet meer omheen te komen: livestreams. Het live uitzenden van beeld en geluid, over de hele wereld, biedt een unieke toegankelijkheid voor kijkers in elke situatie. Livestreaming is een perfecte vorm voor interactie met de online doelgroep en is een kostenefficiënte manier om videocontent te produceren.

WAT ZIJN LIVESTREAMS?

Sinds 2020 heeft livestreaming een gigantische groei doormaakt. Meerdere camerastandpunten worden over één punt geschakeld en gemengd met geluid, presentaties en video instartjes. Zo ontstaat er een live gemonteerde video die op verschillende platformen uitgezonden kan worden. Naast het livestreamen, kan deze uitzending ook meteen worden opgenomen om later te verspreiden als volwaardige videocontent. Livestreams zijn echt een show waar alles meteen goed moet lopen. Geen montage achteraf, maar presteren in het moment.

LIVESTREAMING IS MOOIJMAN!

MOOIJMAN! breidt sinds de opkomst van livestreams steeds verder uit op het gebied van produceren voor een aantrekkelijk tarief om zo livestreaming toegankelijker te maken.

DE VOORDELEN VAN LIVESTREAMS

Kostenefficiënt Videocontent Maken

Door livestreams slim op te zetten en goed voor te bereiden, onstaat de mogelijkheid om kostenefficiënt videocontent te kunnen maken die meteen klaar is om te uploaden.

Toegankelijk Voor Iedereen

Livestreams zijn vanuit de hele wereld te bekijken. Op verschillende platforms met een groot aantal device soorten. De kijkers heeft slechts een stabiele internetverbinding nodig.

Een Dynamische Uitzending

Door te werken met verschillende camerastandpunten, audio per spreker, presentaties in beeld en losse video's om in te starten, creëert livestreaming een dynamisch uitzending.

Interactie Met Kijkers

Livestreams bieden de mogelijkheid om, dankzij hun minimale vertraging, interactie te hebben met de kijkers. Zo wordt de online doelgroep écht deel van de uitzending.

Opbouwen Naar Een Moment

Doordat livestreaming op één specifiek moment plaatsvindt, bouwen bedrijven op naar een hoogtepunt waarop ze zoveel mogelijk anticipatie tot een climax laten komen.

Oneindig Veel Deelnemers

Een live uitzending kent doorgaans geen limiet qua kijkers of deelnemers. Veel platformen bieden een potentieel oneindig publiek.

Social Videos

Vlogs, ads, voxpops, aftermovies.

Branded Videos

Brand movies, commercials, employer branding, animaties.

Corporate Videos

Talking heads, interviews, narrowcasting, trainingen.

Livestreams

Webinars, events, townhalls, meetings, gaming.