SOCIAL VIDEOS

Van vlogs tot video ads; social video is dé manier om op een authentieke en eigentijdse wijze een online doelgroep te bereiken die past bij een merk. Of dit nou via organisch of paid bereik gaat, social video past perfect op social media kanalen waarop een boodschap moet worden geladen. Van Facebook, Instagram en LinkedIn tot YouTube, Vimeo en Twitch.

WAT ZIJN SOCIAL VIDEOS?

Social videos zijn kort, maar krachtig. Gericht op een online doelgroep die organisch of paid bereikt wordt. Om op te vallen op een social media feed, is het essentieel om slim om te gaan met de optimalisatie van dit soort videocontent. Denk aan opvallende thumbnails, snelle aandachtstrekkers en oog voor effectiviteit zonder geluid. Het belangrijkste doel? Engagement met de doelgroep creëren.

SOCIAL VIDEO IS MOOIJMAN!

MOOIJMAN! specialiseert zich in het maken van social videos. Zo hebben wij dan ook al meerdere van dit soort producties mogen maken.

DE VOORDELEN VAN SOCIAL VIDEO

Meer Engagement

Laat de social video de online doelgroep triggeren om te engagen met een merk en zo een mogelijke funnel op te bouwen.

Videocontent Presteert Beter

Het is wetenschappelijk bewezen dat videocontent op social media beter presteert op meerdere vlakken dan statisch beeld.

Genereer Brand Exposure

Door social video krijgt een merk meer exposure en helpt deze videocontent mee aan het bouwen van hogere brand awareness bij de doelgroep.

Maak Het Persoonlijker

Een merk representeert natuurlijk een bedrijf, maar heeft geen gezicht. Social video is de uitgelegen kans om de relatie met de doelgroep persoonlijker te maken.

Toon Authenticiteit

Naast zo'n persoonlijkere relatie, biedt social video ook de mogelijkheid om authentiek te kunnen communiceren en zo te differentiëren.

Potentie Om Viral Te Gaan

Wat is nou fijner (voor de portemonnee) dan een social video die organisch een dusdanig bereik genereert dat de video als viral te beschouwen is? Want die potentie is er.

Social Videos

Vlogs, ads, voxpops, aftermovies.

Branded Videos

Brand movies, commercials, employer branding, animaties.

Corporate Videos

Talking heads, interviews, narrowcasting, trainingen.

Livestreams

Webinars, events, townhalls, meetings, gaming.